Piva jsou unikátní vyvážeností chuti, skvělou pitelností a vždy se jedná o nefiltrované a nepasterované a tedy živé pivo, jehož chuť a vůně neutrpěla ani filtrací ani zahřátím na vyšší teplotu při pasteraci.
Pivo je 100% přírodní bez jakýchkoli přidaných pomocných látek. Suroviny: slady pocházejí z nejlepších českých a německých sladoven, chmel, podle druhu piva, je buď žatecký červeňák, kazbek, nebo americký, např. citra, mozaic a vždy prvotřídní kvality. Kvasnice opět podle druhu piva jsou buď tradiční české nebo s původem v zemi, jejíž pivní styl pomáhají utvořit
Postup výroby vždy respektuje daný typ piva, tj. ležák je vyroben tradičním českým způsobem, anglický ejl zase anglickým a pivo v belgickém stylu zase vychází z postupů tradičních v této zemi.
Základní řada piv
- Blondie Golden Ale -anglosaský Ale svěží citrusové chuti
- Dandy – Red IPA – načervenalý Ale s výraznou chmelovou chut
- Red Ale
- „Mosaic“ Session IPA
Sezónní piva
- Smokie – Nakuřované pivo
- Cochon – Blond / Brun – belgické klášterní
- Clara – Blond IPA – amerického typu, velmi silná!
- Eddie – Extra Special Bitter – anglický bitter ale
- Brownie – Brown Ale
- Primadona – Blond Ale – lehčí letní osvěžení
- Ruddie – Red Lager
Příležitostná piva
- Double I.R.A. – Strong Irish Red Ale, pro floutky!
- Monk – „Quadrupel„ – velmí silné belgické klášterní. Pán Bůh s vámi!!
- Vídeňský ležák – zapomenuté pivo jantarové barvy a vídeňské elegance